ErikWie.net

Prosjekt 52: Uke 11

Dette har vært en ny uke hvor det har vært skikkelig vanskelig å bestemme seg for hvilket bilde som jeg vil velge til ukas bilde, jeg har hatt en runde med litt «Street photography» i Tønsberg som genererte en del fine bilder, jeg har vært og tatt bilder av soloppgangen ved Havarivernskolen igjen, det har vært tur over Slottsfjellet i Tønsberg, det ble en kveld med macro på Horten Modelljernbaneklubb og noe arbeid med bilder til bildeserie for neste ukes innlevering til Horten Fotoklubb. I tilegg så kommer hverdagsbilder hjemme og daglige turer til stallen som nesten alltid genererer en knippe nye bilder.

Valget falt til slutt på et bilde fra mitt første forsøk på gatefotografering i Tønsberg, dette er en kategori hvor det ser ut til at det stort sett er sort/hvitt bilder som gjelder, men dette bildet fungere skikkelig dårlig i sort/hvitt.

De tekniske data:
Kamera: Sony A6000
Objektiv: E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS (kit objektivet)
Lukker: 1/500
Blender: F/5.6
Brennvidde: 38mm (Tilsvarende 57mm på film)
ISO: 100

Er det brukt:
Blitz: Nei
Stativ: Nei
Assistert utløser: Nei

Grafitti

Gi en tilbakemelding

– Tur og foto blogg
Login