ErikWie.net

Prosjekt 52: En status oppdatering

Det er snart en måned siden sist jeg fikk skrevet noen ord og lagt til noen bilder i bloggen. Men det betyr ikke at Prosjekt 52 har stoppet opp.

Den siste måneden har vært veldig travel hjemme, det betyr at jeg ikke får tid til å bruke så mye tid som ønskelig til fotografering.

Når jeg først må prioritere vekk noe så er det etterbehandlingen av bildene og blogg skrivingen som blir prioritert vekk, jeg har nok redusert ganske mye på fotograferingen også, men jeg er fortsatt ute å tar bilder, noe som en kan se om en følger meg på Instagram eller Flickr.

De nyeste bildene mine fra Flickr kan også sees nederst i menyen på vestre siden her på siden.

Jeg ligger nå 6 uker bak skjema med publiseringen av bilder i Prosjekt 52, men det vil komme noen oppdateringer i løpet av de neste dagene.

Gi en tilbakemelding

– Tur og foto blogg
Login